За Eurotronics EOOD

Eurotronics EOOD глобален водечки увозник и дистрибутер на брендирана електроника со седиште во безцаринската зона во Пловдив, Бугарија.

На склад ги имаме 100% од производите што ги нудиме и за нашите посветени клиенти, нудуме експресно испраќање на стоката.


Нашата Дејност

Нашите високо квалифицирани трговски претставници се подготвени да ви помогнат во процесот на купување па се до испораката на стоката до вас. Моментално нашиот центар за грижа за клиентите поддржува 8 јазици.

Иако нашиот главен фокус е пазарот на Источна Европа, ние имаме многу клиенти од Западна Европа (Германија, Велика Британија, Италија, Шпанија и Франција)

Ние Нудиме:

 • Дигитални Фото Апарати
 • Видеокамери
 • Мобилни Телефони
 • Аудио Опрема
 • Фото Објективи
 • MP3 & MP4 Плеери
 • GPS
 • Продукти за грижа на телото
 • Телевизори
 • Гејминг Конзоли

Нашиот Тим


Davi Magali Sales/Purchase Manager
Agop Diulgerian Sales Manager
Ilker Erol Purchasing
Elena Karpuzova Sales - The Balkans
Maria Koleva Sales - Eastern Europe
Spas Georgiev Sales - Italy
Maria Rousseau Sales - France

Testimonials

 • It is always pleasure to work with Eurotronics EOOD. Their sales team is on high professional level.

  Electronics Distributor, Poland
 • Their shipping methods are fast and reliable. Keep up the good work.

  Electronics Retailer, Italy
 • Eurotronics EOOD helped me to grow my business, their sales team is quick and efficient. They always have the goods in stock ready for shipping.

  Electronics Retailer, Turkey
 • My experience with Eurotronics EOOD is fantastic. They always have fresh inventory.

  Electronics Retailer, Slovenia

Нашите предности

 • Стратешки лоцирани во Бугарија
 • Лесен пристап до Европската унија
 • DHL, UPS, TNT, Cargo Partner, Fedex мрежа за испорака која што ја служи цела Европа
 • Високо квалифицирани продажни агенти
 • Најнови продукти коишто се во тек со последните трендови на електрониката
LiveZilla Live Help